محل تبلیغات شما

سئو تکنیکال

 

در حالت کلی دو نوع سئو جود دارد: سئو داخلی که به بهینه سازی محتوای صفحات پرداخته و سئو خارجی که بر روی ارتباط بین وب سایت ها متمرکز است. ترکیب این دو نوع سئو تقریبا سئو را به کمال خود می رساند. اما چند لحظه صبر کنید، نوع دیگری از سئو نیز وجود دارد و آن هم سئو تکنیکال است.

 

سئو تکنیکال چیست؟

 

اما در واقع سئو تکنیکال به چه بهینه سازی هایی گفته می شود؟ آیا با فاکتورهای سئو خارجی و داخلی در ارتباط است؟ پاسخ هم بله و هم کمی نه می باشد. سئو تکنیکال به هر فعالیتی در سئو گفته می شود که جزیی از بهینه سازی محتوا و لینک سازی نباشد. به عبارت دیگر این نوع سئو در راستای تامین اامات موتورهای جستجو برای پایش بهتر سایت است.

 

این اامات دائما در حال تغییر بوده و هم راستا با موتورهای جستجو هر روز در حال پیچیده تر شدن هستند. بنابراین سئو تکنیکال دائما در حال تغییر و تحول است. سئو تکنیکال می بایست به صورت صحیحی اجرا شود تا پایه های لازم برای عملکرد بهتر محتوا و لینک ها ایجاد گردد. در نتیجه صفحات سایت در رتبه های بالاتری از نتایج جستجو قرار می گیرند. به عبارتی اگر سئو را مانند ساختن یک خانه فرض کنید، سئو تکنیکال مانند ایجاد پایه های آن خانه است. اما سئو تکنیکال شامل چه نکاتیست؟ در ادامه به بیان بخش های مختلف آن می پردازیم.

 

1. سرعت وب سایت

 

وب سایت آمازون در تحقیقات خود متوجه شد که هر 100 میلی ثانیه تاخیر در بارگذاری محتوا موجب کاهش یک درصدی فروش می گردد. برایان دین یکی از برجسته ترین کارشناسان سئو جهان نیز اعلام کرده که سرعت وب سایت یکی از ده فاکتور اصلی گوگل در رتبه بندی سایت هاست. در وبسایت رادزاد نیز مطلبی در مورد سرعت وب سایت و اهمیت آن منتشر شده است. در حالت کلی سرعت بالاتر وب سایت جز نقاط قوت آن می باشد. در ادامه مهمترین عوامل موثر بر روی سرعت سایت را مطرح می کنیم:

 

ساده بودن قالب سایت

 

تعداد کامپوننت ها و پلاگین های سایت را به حداقل رسانده و وبسایت مینیمالی ایجاد نمایید. در هنگام طراحی وبسایت دقت داشته باشید تعداد کمتر اجزا معمولا گزینه بهتریست. علاوه بر لایه های اصلی یک سایت، پلاگین ها، ویجت ها و کدهای ترکینگ زمان بارگذاری را افزایش می دهند. در حالت کلی هر نوع کدی در وب سایت می بایست به شکل بهنیه ارائه شود.

 

هر چه تعداد اجزای قابل بارگذاری در صفحه بیشتر باشد، کاربران زمان بیشتری را معطل خواهند شد و بهتر است که آنها را بیشتر از سه ثانیه منتظر نگه ندارید. توازنی بین حداقل اجزای لازم در صفحه و یک طراحی کامل ایجاد نمایید.

 

بهینه سازی عناصر بصری

 

تصاویر سایت را در حجم بهینه ای به کار ببرید. تصاویر بزرگ می توانند باعث افزایش حجم صفحه و زمان بارگذاری آن گردند. از فرمت jpg برای عکس ها (دارای تنوع رنگ بالا) و png برای گرافیک ها (دارای تنوع رنگ محدود) استفاده کنید.

 

کاهش ریدایرکت ها

 

ریدایرکت های فراوان اثر منفی بر روی سرعت سایت می گذارند. افزایش ریدایرکت ها موجب انتظار بیشتر کاربران برای بارگذاری کامل صفحه می گردد. به همین دلیل می بایست از ریدایرکت صفحات و منابع تا آنجا که امکان دارد، بکاهید. صفحات 404 همیشه در هر سایتی وجود داشته و غیر قابل اجتناب هستند، بنابراین یک صفحه 404 خوب برای سایت ایجاد نمایید. آن را به گونه ای طراحی کنید که کاربر پسند بوده و آنها را تشویق به رفتن به دیگر صفحات سایت کند.

 

سناریوهای کمی وجود دارند که موجب ایجاد صفحات 404 می گردند. انتقال صفحه، پاک کردن صفحه یا اشتباه تایپی در قیدکردن لینکشان می تواند موجب ایجاد صفحه 404 گردد. در هر یک از سناریوهای بالا بهتر است که آدرس صفحه 404 به وجود آمده را به صفحات مرتبط ریدایرکت کنید. دقت داشته باشید که هیچگاه کاربر را با صفحه استاندارد 404 که به هیچ وجه کاربر پسند نیست رو به رو نکنید. چرا که چنین صفحاتی موجب ترک فوری آنها از سایت می شود.

 

صفحات خطاها را می توانید در گوگل سرچ کنسول مشاهده فرمایید. برای این کار به مسیر Crawl رفته و سپس بر روی Crawl Errors کلیک کنید. این خطاها در سه دسته Desktop، Smartphone و Feature phone تقسیم بندی می شوند.

اسکیما چیست؟؟؟ رابطه ی اسکیما و سئو سایت

آموزش بازاریابی در لینکدین (Linkedin) - قسمت دوم

آموزش بازاریابی در لینکدین (Linkedin) - قسمت اول

سئو ,سایت ,تکنیکال ,صفحه ,صفحات ,های ,سئو تکنیکال ,وب سایت ,را به ,بر روی ,بهینه سازی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها